Jozef Penterman koning van Holterhoek

HOLTERHOEK – Kermis in Holterhoek, voor de meeste inwoners het hoogtepunt van het jaar. Gezellig samenkomen en genieten van vele activiteiten. Waaronder het jaarlijkse vogelschieten. Dit jaar werd Jozef Penterman schutterskoning. Hij schoot zaterdagmiddag 16 augustus de vogel naar beneden. Dat gebeurde na het 531e schot. Zijn vrouw Trees werd automatisch koningin. Het schutterspaar werd na afloop gehuldigd in de tent (zie foto’s en video). Vierentwintig jaar terug pakte Jozef ook deze titel, in 1990 om precies te zijn… Kelly Asschert werd jeugdkoningin. Verdere uitslagen, Marc Wielens (hals), Raymond Holtkamp (linker vleugel), Gerben Papen (rechter vleugel), en Danny Roerdink (staart). Wethouder Joke Pot heeft zaterdagmorgen het feest officieel geopend. Zaterdagavond wordt de kermis afgesloten met de ’toppers’ Jack Fire (gebroeders Zieverink). Om 21.00 uur is de tent geopend.


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4937]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jozef Penterman koning van Holterhoek”

  1. Cor van der Kolk

    Jozef en Trees van harte gefeliciteerd met jullie grote prijs een jaar lang schutterspaar van de HOLTERHOEK. Groeten Cor. van der Kolk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven