Protest: Naakte brandweerman in Neede

NEEDE – Ook post Neede is vandaag begonnen met een protestactie om duidelijk te maken dat ze het niet eens zijn met de plannen om te bezuinigingen op de brandweer in Berkelland . Ze hebben hun voertuig te koop gezet en een ‘naakte’ brandweerman voor de kazerne geplaatst (zie foto). ”We trekken gezamenlijk op met brandweer Eibergen. De hoge heren willen de brandweerzorg in onze gemeente halveren. Het vreemde is dat burgers straks meer moeten betalen voor de brandweerzorg. De belasting, bijdrage gemeente, gaat hier omhoog. Dus minder brandweer en meer betalen. Een vreemde combinatie…”

Eerdere bericht: Brandweer Eibergen voert actie + foto’s

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=5088]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Protest: Naakte brandweerman in Neede”

  1. Gerrit Spuitgast

    Kijkend naar de uitrukken van de afgelopen paar jaar is een tweede wagen ook eigenlijk niet nodig…. (Worden die uitrukken nog wel bijgehouden op hun site….? ).

    Naast de vele onnodige uitrukken voor de brandmelders (daar zouden de brandweermannen zich eens druk over moeten maken) zijn het kleine dingetjes waar ze voor uitrukken en kan bij een hogere prio gerust een auto van een naburige post bijgeschaafd worden…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven