PvdA gaat met boze brandweer om tafel

EIBERGEN – De protestactie bij brandweer Berkelland heeft de politiek wakker geschud. Partij van de Arbeid Berkelland heeft de boze brandweermensen uitgenodigd voor een gesprek. Op 3 november gaat de fractie met de vrijwilligers om de tafel. ”Hier horen we graag, van deze professionals waar het knelt of gaat knellen in de praktijk.” Andere partijen hebben tot nu toe nog niks van zich laten horen. Is dat wel het geval dan mogen de partijen contact opnemen met de redactie van NUB.

Eerdere bericht: Protest: Naakte brandweerman in Neede

Deel dit artikel:

4 gedachten over “PvdA gaat met boze brandweer om tafel”

  1. Het gaat er om dat de burgers in Berkelland benadeeld worden, en dat de veiligheid niet meer te garanderen valt.

  2. Dit is weer een wit voetjes halen actie van de PVDA . Kijk naar de notulen van de vergadering van de VNOG dan zie je dat deze brandweer afdeling ruim binnen het budget blijft dus waarom bezuinigen. En dan loopt de burgemeester te schreeuwen dat hij achter de brandweer staat nou volgens mij bestaat het dagelijks bestuur van de VNOG nog steeds uit de burgemeester van de berokkende gemeentes.

  3. ik zou zeggen berkelland koop er maar een ladderwagen bij anders moet die uit zutphen of winterswijk komen

  4. Beetje boter op het hoofd van de Pvda. Komt tenslotte voort uit landelijk beleid van de VVD en de ……………………
    Heeft ook weinig zin, na de volgende verkiezingen is het een splinter partij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven