Rolinda Thuinte start mobiele kapsalon

NEEDE – Rolinda Thuinte is begin december gestart als ambulant kapster. ”Na jaren ervaring als kapster ga ik nu voor mezelf beginnen. De voordelen van ambulant zijn is dat u niet meer de deur uit hoeft. Ook in de avonden kunt u bij mij terecht. Service staat voorop.”

Ik heb gekozen voor het merk Paul Mitchell. Een luxueuze haarverzorging met hoogwaardige ingrediënten. Ook ga ik gebruik maken van Paul Mitchell “the color XG “. Een collectie van 78 onderling mengbare tinten. Een rijke haarkleuring in creme vorm. Naast the color XG heb ik ook shines XG. Dit is een demi – permanente Geen ammoniak kleur. Ruim 41 rijke toon-op-toon mode kleuren, afgestemd op the color XG. Paul Mitchell is een diervriendelijk product.

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor Kleuren, permanenten, Hairextensions, en onder andere epileren. Wilt u meer weten of al een afspraak maken dan kunt u bellen tot 19.00 ’s avonds, tel: 0653272870.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Rolinda Thuinte start mobiele kapsalon”

  1. Het is jou van harte gegund Rolinda
    Mooi dat jou vaste klanten weer bij jou terecht kunnen
    Tot binnenkort.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven