Man bekend, Karwei kan borg uitbetalen!

EIBERGEN – Dankzij uw hulp kan de Karwei in Eibergen de borg aan de wettige eigenaar terugbetalen. Dagen was de bouwmarkt opzoek naar de man… Uiteindelijk werd hij aangetroffen in Hengelo + aanhanger! Het geld wordt binnenkort overhandigd… Vast een leuk fotomomentje… Alle gekheid op een stokje… De politie kwam vandaag met het nieuws naar buiten. Lees maar even: Op donderdag 1 januari hield de politie op de Loodsstraat een 40-jarige man uit Hengelo aan voor heling. Een getuige had een auto met aanhangwagen herkend waarvan hij wist dat de aanhangwagen rond de kerstdagen was gestolen. Bij controle bleek het inderdaad om de gestolen aanhanger te gaan. Toen de politie de auto met aanhanger wilde laten afslepen, kwam de eigenaar van de auto aan lopen en meldde dat de auto van hem was. Hierop werd hij aangehouden voor heling.

Eerdere bericht: Beste meneer uw borg ligt nog bij Karwei

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Man bekend, Karwei kan borg uitbetalen!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven