Needse tuin ligt bomvol met kerstbomen!

NEEDE – Kerstbomen inzamelen, voor veel kinderen in Berkelland het moment om een zakcentje bij te verdienen. Aan de Haaksbergseweg 70 in Neede is dat duidelijk te zien. De hele voortuin van de familie Bruntink ligt vol met kerstbomen. Elle en Kas (beide 7 jaar) hebben afgelopen dagen de bomen stuk voor stuk verzameld. ”De tussenstand staat nu op 143 bomen”, zegt de moeder van beide kids. 143 keer 0,50 cent= 71,50 euro! Een mooi bedrag om iets leuks van te kopen. Elle en Kas leveren aanstaande woensdag de bomen in bij de gemeente Berkelland. De inleverpunten zijn in alle kernen te vinden. Eibergen: parkeerplaats CBS Julianaschool en Pickerhal. Borculo: Hoek van de Graaf Wichmanstraat – het Elbrink (bij de Zompenloods), Beltrum: Mariaplein, Geesteren: het Kerkplein, Gelselaar: Driessenweg op de parkeerplaats bij de gymzaal. Haarlo: hoek Overbekkingsweg – Scholtenweg (bij de sportvelden), Neede: Fazantweg, Meijersweg bij bibliotheek. Noordijk: bij de Oale Schole, Rekken: Lindevoort, locatie markt, Rietmolen, bij de kerk en in Ruurlo: Zuivelweg. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen de bomen inleveren.

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Needse tuin ligt bomvol met kerstbomen!”

  1. Misschien een tip voor de gemeente om eerst even lang deze familie te rijden. Service bij groot aanbod!

  2. Volgens mij rekent de moeder de benzine van de auto niet, waarmee de bomen verzameld zijn.

    Jan 06-01-2015

  3. De meeste bomen zijn verzameld in een bolderkar en volgens mij verbruikt een bolderkar alleen mensenkracht

    Dewald bruntink

  4. Als de gemeente zich een keer van de goede kant laat zien staan ze er vanmiddag met een vrachtwagentje. Sterker nog ik kan me niet voorstellen dat ze het niet zouden doen

  5. Goed bezig en wat Ronny ook zegt, @gemeenteberkelland, toon uw ware gezicht en haal die bomen op, als dank dat deze kids dit gedaan hebben.

  6. Jan het gaat hier om de fantastische inzet van de kinderen. Al kost het me het dubbele aan benzine kosten. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn. En natuurlijk mag het harde werken beloond worden. Ze mogen straks met trots het geld in ontvangst nemen.

  7. Bedankt gemeente berkelland
    Voor het ophalen van de bomen. Top!
    #magookgezegdworden. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven