Ruim twintig alpaca’s gestolen uit weide

NEEDE – Tonnie Stapelbroek uit Eibergen is er kapot van, in de nacht van maandag op dinsdag 13 januari hebben dieven zijn 19 alpaca’s gestolen uit een wei aan de Koeweidendijk in Neede. ”Het zijn mijn allermooiste dieren, hier heb ik jaren mijn energie in gestoken. Hoe je het wendt of keert mijn maatjes moeten terugkomen.” Dinsdagmorgen werd de diefstal ontdekt. ”Kijk, ze hebben de poort opengebroken. De dieven hebben zelfs een deel eruit gerukt. Waarom? Geen idee? Misschien hebben ze het gebruikt om de dieren op te drijven.” Tonnie heeft meteen de politie ingeschakeld. Die kwamen dezelfde morgen in actie (zie foto’s). Wijkagent Geertjan Sloots heeft de zaak samen met een collega in onderzoek. ”Ik wil mijn dieren terug hebben, daarom hoop ik dat de landelijke media dit ook op gaat pakken. Veel alpaca’s zijn herkenbaar.” Tonnie stuurt ons zo snel mogelijk de foto’s van de dieren. Zodat u uit kunt kijken naar zijn trots. Heeft u afgelopen nacht of morgen iets verdachts gezien in de omgeving van de Koeweidendijk? Bel dan moet de politie. Dat kan via 0900-8844.

Foto’s van de dieren die gestolen zijn (archieffoto’s):
[nggallery id=5246]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Ruim twintig alpaca’s gestolen uit weide”

  1. Wat lopen er toch een hoop walgelijke mensen rond op deze aardkloot. Te beroerd om te werken voor hun centen, maar lie ver stelen bij mensen die wel hard werken. En dan nog hun geliefde dieren. Heel veel sterkte en ik hoop dat ze gevonden worden!

  2. Wat een stelletje smerige viespeuken om het dierbaarste van iemand af te nemen, hoe gestoord ben je dan! Mag hopen dat deze lui ooit Karma op een vreselijke manier tegen gaan komen!

  3. Ik hoop dat ze die vuile hufters snel te pakken krijgen
    en jij je dieren terug krijgt!
    Mensen die zulke dingen doen verdienen het om helemaal afgeranseld te worden!

    sterkte kerel.

  4. Heel veel sterkte !
    Hoop dat ze terug gevonden worden na alle media aandacht
    Of dat Talpa kan helpen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven