Maureen Hoitink start een ‘kinderopvang’

EIBERGEN – Vanaf maart start Maureen Hoitink een gastouderopvang. Dat doet ze in haar eigen woning aan de Meidoornstraat 5a. ”We hebben het huis flink onderhanden genomen en kindvriendelijk ingericht, boven is er speciaal een kamer waar de kinderen kunnen slapen. Ook kunnen de kinderen zich prima uitleven in onze ruime afgesloten tuin.” Per dag mogen er bij Maureen vijf kinderen worden opgevangen. ”Het financiële en administratieve deel gaat via een gastouderbureau, ik werk met verschillende bureaus samen. Onder andere Parbedie, Bambi en De Bengel. Hoitink is een geregistreerd gastouder, ouders komen daarom in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Ze werkt met het VVE programma KIKI, dit is een vroegtijdig voorschoolse educatie. Momenteel volgt Maureen nog een cursus, zodat ze straks erkend VVE gastouder is. De Eibergse heeft in 2012 haar opleiding pedagogisch medewerkster behaald. Ze begon als invalskracht op een kinderdagverblijf, daarna is ze gestart als gastouder bij ouders thuis. Meer weten over gastouderopvang Maureen in Eibergen? Bel naar: 06-22596366 of mail [email protected]. Of kijk op Facebook.

[nggallery id=5328]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Maureen Hoitink start een ‘kinderopvang’”

 1. ik gun je het allebeste hoor begrijp me niet verkeerd.maar zijn de buren hier ook blij mee??en mag dit zomaar.daarin tegen chapeau dat je iets onderneemt

 2. Ik woon in de meidoornstraat

  Toevallig zit er ook nog een school in deze straat.
  Die paar extra kinderen maakt echt niet uit.Ik heb respect voor mensen die iets ondernemen! Succes Maureen

 3. @ joop en wim: eerst goed lezen en geen appels met peren vergelijken.
  Maureen heeft hiervoor diploma’s behaald. Zij vangt per dag maximaal 5 kinderen op. Vanaf ’s ochtends tot aan het einde van de middag. Precies wanneer iedereen aan het werk is.

  Betere buren kun je toch niet hebben?

  Maureen, heel veel succes en plezier!

 4. Beetje jammer van jullie reactie Joop en Willem. Misschien eerste uitzoeken hoe het zit voor je daadwerkelijk een reactie geeft…
  En om nou de Toermalijn van Aveleijn erbij te halen is helemaal een domme niet over na gedachte geplaatste reactie.. dat is een zorginstelling wat totaal los staat van Gastouder!!

  Maureen heel veel succes en heel veel plezier!!

 5. leuk dat vrienden en vriendinnetje een goed plan vinden , met vele excuses.

  Nogmaals 5 peuters opvangen in een woning is dat het zelfde als een paar fietsen repareren en een paar verkopen.

  ook deze werkt vanaf ‘s ochtends tot aan het einde van de middag.

  en als de buren 65 zijn moeten ze maar oprotten ????

  als jullie het zo leuk vinden dan ga je er zelf naast wonen , als de huidige buren het niet meer leuk vinden.

  want dit is een standaard probleem ze beginnen met 5 en als het goed gaat zijn het er ineens 20 enz

  Beetje jammer K.K zorginstelling of niet vergelijk jij het maar met iets , BV een internetwinkel aan huis , maar als er tien vrachtwagen komen lossen en s`avonds 22:00 uur komen de pakketdienst vrachtwagen de bezorgde pakker halen , heeft toch ook niemand last in de wijk behalve de kleine kinderen die voor 22:00 uur in bed liggen.

 6. Wim wat ben je een onzettende zeikerd, ga je eens verdiepen in het gastouderschap, dan zul je weten dat je helemaal geen 20 kinderen mag opvangen.

  Ik zou graag naast haar gaan wonen, ze ziet er een stuk beter uit dan een ouwe zuurpruim zoals jij!

 7. Wim wat is de conclusie van je verhaal want je vergelijkingen slaan echt nergens op, want dan zou een gezin met kinderen ook niet welkom zijn bij jouw in de buurt. Je moet eerst eens goed lezen wat ze van plan is want zoals ik lees is Maureen iemand die probeert aan het werk te komen al haar diploma’s heeft en erg enthousiast is. En alleen overdag werkt met maximaal 5 kinderen en niet s’avonds of s’nachts. Ze is geregistreerd als gastouder dus dat wordt echt wel gecontroleerd Maureen chapeau en heel veel succes

 8. Wim je bent mooi klaar met iemand als jou als buurman..! Overal een probleem van maken!

 9. Wim, jij hebt je al aangemeld voor een seniorenwoning neem ik aan!? Lekker opgepropt met 65 andere mopperende ouderen. Vergeet je niet dat er vroeger de huizen veel minder geïsoleerd waren en gezinnen van 6-7 kinderen de normaalste zaak van de wereld was? Wees blij dat Maureen wil werken voor haar centen! Want het is best pittig die gastouderopvang, maar zo dankbaar!! En dat zeg ik uit ervaring Wim!! En heb geen overlast bij de buren bezorgd want we ondernemen vanalles waar juist thuis geen tijd voor is! Super goede beslissing van je Maureen! Trek je niks aan van de verhalen van mannen die van verveling gaan zeuren! Jij bent een topper!

 10. Wim, verdiep je eerst eens in het onderwerp waar je over klaagt.
  Een gastouder mag MAXIMAAL 5 kinderen (onder de 4jr) tegelijkertijd aanwezig hebben. Die 20 baseer je nergens op.

  Ik werk zelf ook als gastouder en schrik niet…Ik heb zelf ook nog 2 kinderen. NEE!!! JAAA ECHT!! SCHANDALIG!

  Je mag rustig bij mijn buren vragen of ze overlast hebben van die paar extra kindjes hoor maar ik denk dat je niet je gewenste antwoord gaat krijgen.

  Maureen gaat een kinderopvang runnen vanuit haar eigen huis. Geen dierentuin of pretpark waar hele dagen schreeuwende kinderen rondrennen speciaal om de buren te treiteren.
  Die kinderen doen hetzelfde als dat ze thuis ook doen en een beetje extra, waar Maureen voor leert en heeft geleerd.
  Eten, spelen, slapen, samen erop uit, knutselen.
  Allemaal, in mijn ogen, normale activiteiten waar een normaal mens geen last van zou hebben als dat in het huis naast hen gebeurt.

  Helaas leert de ervaring..nu wederom..dat er altijd mensen zullen zijn die wat te zeiken moeten hebben.
  Maar als je het dan doet, doe het dan goed en baseer je argumenten op feiten die ook daadwerkelijk in deze context passen!

  Maureen, heel veel succes met je gastouderopvang, dat je maar snel helemaal vol mag zitten 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven