Stenen Tafel en Olliemölle in nieuw jasje

BORCULO – Ondernemer Raymond Prinsen uit Borculo gaat zijn twee horecazaken De Stenen Tafel en De Olliemölle in een nieuw jasje steken. De namen verdwijnen definitief en maken plaats voor een nieuw concept. Op de locatie van het sterrenrestaurant opent hij in de maand april Moulin Bistronomie. Het hele team verhuist hiermee naar de locatie waar de Stenen Tafel zat. Daar gaat de Borculose ondernemer samen met het personeel zich richten op een nieuwe uitdagende start. De Stenen Tafel was enigszins al gesloten en alleen op afspraak voor groepen geopend.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Stenen Tafel en Olliemölle in nieuw jasje”

 1. Hij kan beter frikandellen, kroketten, hamburgers en berehappen op de menukaart zetten. Verkoopt beter dan al die veel te dure kakkerige liflafjes waar je veel te veel voor betaald.

  oh ja, de naam, Frituurmölle

  Allaaf.

 2. Borculoër_in_spe

  Hahaha……geweldig!
  Ja helemaal mee eens,je zal al flinke terugloop bij de Oliemölle de laatste jaren en de kaart bleef op wat kleine wijzigingen na dezelfde. Als je weet dat meneer Prinsen (al dan niet in een flamboyante bui ;-)) bij Appie de boodschapjes voor het (avond)eten doet vraag je je af waarom je in die Mölle zoveel moest betalen.
  Maar goed, het is het proberen waard dus alle succes gewenst!

  Bon a petit 🙂

 3. Zeg Neandertaler, jij kunt beter in je hol blijven zitten om je vol te vreten met patatten. Het fatsoenlijke eten is niet aan jou en je portemonnee besteed.

 4. Matthijs Janssen

  Triest dat er mensen zo negatief reageren zonder ook maar iets te weten over het nieuwe concept. Je zou ook kunnen denken ‘wat leuk een nieuw concept in Berkelland’. Maar wat een ( domme ) boer niet kent eet hij niet…
  Waar de informatie vandaan komt over een ‘flinke terugloop’ is mij een raadsel. ONZIN. Evenals de kritiek op de kaart en de vreemde opmerking over de boodschappen bij de AH. Wat vind je van de prijs/kwaliteitsverhouding van het Proeverij-menu, Borculoer-in-spe? Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord.
  Ik stel voor dat Needelander lekker in het zeer bruisende Neede blijft. Je behoort duidelijk niet tot de doelgroep.
  Ik wens Raymond en Gea veel succes met de nieuwe koers!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven