Bewoners Meergaarden in het zonnetje

EIBERGEN – In het kader van NLdoet organiseert Livio, Locatie de Meergaarden samen met Stichting De Berkellandse Uitdaging en Hans Hulshof op zaterdagmiddag 21 maart “Hollands Snoepen” van 14.30 t/m 16.30 uur voor alle bewoners, maar ook voor omwonenden uit Eibergen. Het “Hollands Snoepen” van deze middag zal worden verzorgd en bereid door  leerlingen van ’t Assink Lyceum in Eibergen.

Ze worden begeleid door Hans Hulshof van Chocolaterie Hulshof. Waarbij de groep op donderdag de lekkernijen zullen bereiden, acht scholieren helpen op de dag zelf. Ingrediënten voor de hapjes zijn beschikbaar gesteld door Albert Heijn Eibergen, Keurslagerij Boenders Eibergen en Chocolaterie Hulshof. Leden vanuit Rotary Neede stropen hun mouwen op en helpen zowel donderdagmiddag in de voorbereiding als op de zaterdagmiddag zelf. Vanuit de website van NLdoet hebben vrijwilligers zich ook aangemeld om samen de mensen te verzorgen van een hapje en een drankje. Ook vrijwilliger zijn tijdens NLdoet? Via www.nldoet.nl kunt u een leuke klus uitzoeken bij u in de omgeving.

Om te laten zien dat het goed werkt en leuk is om met collega-zorgorganisaties samen te werken was de wens van de Berkellandse Uitdaging en Livio om Parlijn en Estinea te vragen ook een bijdrage te leveren. De bloemstukken worden verzorgd door cliënten van Parlijn Zorgorganisatie vanuit ‘t Wulsloo in Eibergen, het groen is beschikbaar gesteld door Wijco Groen uit Neede.

Cliënten van Estinea uit Eibergen maken tafellopers voor een gezellige aankleding. Zij zullen ook tijdens de middag zelf aanwezig zijn. Natuurlijk wordt de middag ook nog voorzien van een mooi stukje muziek. Met en optreden van het Koor De Mallumse Deerns en Co is de middag helemaal compleet.

Een goed voorbeeld van noaberschap en samen met je buurt(organisaties) iets moois kunnen betekenen voor de samenleving. Indien u graag wilt aanschuiven kunt u zich aanmelden via [email protected]. Aan de middag zijn geen kosten verbonden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven