De Schöppe: Voetballers nemen afscheid

EIBERGEN – Na 43 jaar gebruik gemaakt te hebben van het clubgebouw neemt FC Eibergen zondag 22 maart afscheid van De Schöppe met een afsluitend feest. In 1972 werd de grote varkensschuur gekocht waarna het opgeknapte gebouw jarenlang dienst deed als kantine en kleedruimte voor Sportclub Eibergen en later voor FC Eibergen.

In de loop der jaren is het complex uitgebreid met een bestuurskamer en jeugdhonk. De gemeente Berkelland heeft onlangs unaniem ingestemd met de overname van het gebouw. In april wordt het nieuwe clubgebouw De Eibarg door de voetbalvereniging in gebruik genomen. Voordat het zover is neemt FC Eibergen afscheid van De Schöppe op 22 maart rondom de wedstrijd FC Eibergen – AD’69 die om 14.00 uur begint.

Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom in de kantine om terug te kijken in de historie met een hapje en een drankje waarbij onder andere een expositie wordt gehouden met beelden van vroeger.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven