Gemeente is diefstal van bord Beltrum zat

BELTRUM – Op 19 februari brachten wij – via Facebook – het nieuws al naar buiten: Kombord Beltrum verdwenen. Waar is hij gebleven?. Er kwamen heel wat reacties binnen. Maar een spoor naar de ‘dieven’ bleef uit. De gemeente Berkelland doet er nog een schepje bovenop. Een medewerker van afdeling communicatie plaatste dit bericht (met twee foto’s) woensdag 11 maart op de gemeentelijke Facebookpagina: ”Zoek de verschillen… Het komportaal van Beltrum is regelmatig doelwit van vernieling en diefstal. Naast de vernieling is ook het bord ‘Beltrum’ verdwenen. Reparatie en een nieuw bord aanschaffen kost onnodig veel geld. Hebt u iets gezien? Neem dan contact op.” Dit keer verdween het kombord aan de Avesterweg (bij voetbalveld). Uit het bericht van de gemeente kun je opmaken dat er meerdere komborden in Beltrum zijn verdwenen… Één bord hebben we al gevonden… Bekijk de video van de carnavalsoptocht in Eibergen… Bij 14.32 minuten is het kombord zichtbaar… Of zie foto hieronder…

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Gemeente is diefstal van bord Beltrum zat”

  1. Is wijkagent Geertjan Sloots er al mee bezig, je leest niets op zijn Twitterpagina.

  2. so dom en goa moar an

    Na al die diefstalletjes van o.a. trekker, koper, kombord en account is nu ook de wolf nog teruggekeerd in beltrum samen met de terror-oehoe en de friese muizen om es ff gezellig huis te houe in de groeistuip in het westen van berkulland op de grens met oost-gelre, de inwoners houden hun adem in en DAS DOM WANT nou ja de rest kunt u wel raden †††

  3. Heb dat wal gefilmd maor zeg ook, een videocamera hef de ogen ook nit dichte zit,n.

    toet,n vol groet.n van jorisje 01

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven