Nieuwe slagerij Neede vanaf april open

NEEDE – In de winkelstraat van Neede opent vanaf april een nieuwe slagerij. Ondernemer Bas Weseman heeft de voormalige slagerswinkel van Ten Hoopen overgenomen (Oudestraat). Van binnen en van buiten krijgt de zaak een nieuwe look. Aan de buitenkant is het al goed zichtbaar (zie foto’s). Reclamestickers sieren alvast de ruiten… De ambachtelijke slagerij is straks van dinsdag tot zaterdag geopend (zie openingstijden op foto hieronder). Bas gaat met de tijd mee… Hij heeft een Facebookpagina opgezet om zijn nieuwe slagerij te promoten. Like de pagina, zo blijft u op de hoogte! Het gaat goed met ondernemend Neede… Want aan de Borculoseweg opent ook een nieuwe verswinkel (voorheen kaaswinkel). Onderneemster Gerrie Spalink uit Geesteren opent daar binnenkort het Sprokkel Huuske’. Ook daar kun je straks terecht voor lekker eten!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5357]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuwe slagerij Neede vanaf april open”

  1. hoorde al dat deze slager niet zelf slacht maar alles kant en klaar laat aankomen, vraag me dan ook af of hij de zeer hoge kwaliteit van Bert en Bea ten Hoopen kan halen.
    We verloren door de sluiting wel 2 markante personen in Neede
    Verder wens ik de nieuwe eigenaar veel succes, en Bert en Bea een goed en lang leven toe dat ze mogen genieten van een welverdiende oude dag

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven