Op de Bleek: Tien woningen in verkoop

EIBERGEN – Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen start donderdag 12 maart met de verkoop van 6 rijwoningen type Weverij en met 4 luxe 2-onder-1 kapwoningen. De start verkoop is van 19.00 – 21.00 uur in de showroom van Witzand Bouwmaterialen aan de Kiefteweg 2 te Eibergen.

Type Weverij: Ter Steege bouwde in een eerdere fase al 6 rijwoningen van het type Weverij, te herkennen aan de karakteristieke sheddaken. De woningen zijn zelf samen te stellen via de Leef!Stijl Planner van Ter Steege, een online configurator waarbij op inspirerende wijze de vele indelings- en uitbreidingsmogelijkheden worden gepresenteerd. Aan de hand van verschillende leefstijlen kunnen toekomstige bewoners hun woning samen stellen. De hedendaagse consument wil invloed uitoefenen en keuzes kunnen maken. Dit echter zonder het risico verkeerde keuzes te maken of opties te vergeten.

Door op basis van leefstijlen bouwkundige opties -gezamenlijk met de logisch daarbij passende inrichtings- en afwerkingopties aan te bieden, biedt Ter Steege veel kopersgemak. Men kan vanuit de standaard leefstijlen nog zaken toevoegen of weglaten, maar uitgangspunt is en blijft een logische kapstok op basis van het gebruik door de consument en niet de techniek van het bouwen. De woningen worden standaard al zeer compleet aangeboden, dat wil zeggen inclusief luxe badkamer en keuken vanaf €159.500 vrij-op-naam

Type Berkelsingel: De luxe 2-onder-1 kapwoningen zijn beschikbaar vanaf 240.000,- v.o.n. Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen gaat graag het gesprek aan met geïnteresseerden om de woning zo te realiseren dat deze precies in uw droombeeld past.

 

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Op de Bleek: Tien woningen in verkoop”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven