Opruimactie WBE: Veel likes en reacties

EIBERGEN – Afgelopen zaterdag hebben vrijwilligers van de wildbeheereenheid Rekken en omstreken – in het kader van de landelijk Opschoondag – zwerfafval opgeruimd in het buitengebied van Eibergen. Naast het buitengebied waren de ‘prikkers’ ook te vinden langs de N18. Volgens Gerrit Stomps lag daar weer erg veel afval. Afgelopen zaterdag berichtte Nieuwsuitberkelland.nl op Facebook over de opruimactie. Kijkers en lezers van NUB klikten massaal op like (152 keer). Ook plaatsten ze 21 reacties. Onder andere Robert Boeijink: ”Geweldig gedaan van deze vrijwilligers! Toevallig wonen wij aan de N18 en het is een schande wat met name de scholieren van zich afgooien als ze naar huis of school fietsen. Als je ze er over aan spreekt, kijken ze of het in Keulen dondert!” Lees alle reacties hier!

[nggallery id=5388]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven