RTL7 maakt opnames bij Needs bedrijf

NEEDE – Op vrijdag 13 maart heeft RTL7 bij het Needse bedrijf Business Care Support – voor televisieprogramma ‘Doe Maar Duurzaam’ – opnames gemaakt. Het item is te zien op 12 juli om 10.00 uur. Business Care Support is een Needs bedrijf dat arbeid- en organisatie advies geeft aan bedrijven, adviseert over Arbozorg en begeleiding biedt bij ziekteverzuim (en re-integratie).

RTL7 benaderde het bedrijf omdat het geïnteresseerd is in de manier waarop Business Care Support andere bedrijven ondersteund bij de uitvoering van hun arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid.  Daarbij is er relatief veel aandacht voor het bij voorbaat voorkomen van problemen. In het televisieprogramma is onder andere te zien hoe Business Care Support de zorg uit handen neemt van ondernemers, door het geven van goede voorlichting na een nauwkeurige doorlichting van bedrijven. Daarbij is er vanuit gegaan dat elk bedrijf anders is en om eigen voorzieningen vraagt.

Door een nauwkeurige bedrijfsscan kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan de werksfeer, zijn problemen rond de inzet van mensen beter oplosbaar en is de verwachting dat er minder verstoring optreedt in het productieproces bij ziekte of calamiteiten.  Daarmee sluit Business Care Support nauw aan bij de doelstellingen van het televisieprogramma ´Doe Maar Duurzaam´, waarin RTL7 aandacht besteedt aan bedrijven en ondernemers die met hun producten en diensten een bijdrage leveren aan een beter samenleving.

Voor Mirjana Kostadinovic van Business Care Support en haar medewerkers is het een geweldige kans om te kunnen laten zien hoe een bedrijf uit Neede een boodschap heeft voor heel Nederland.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “RTL7 maakt opnames bij Needs bedrijf”

  1. Leuk, er kijken om die tijd zondagsmorgens minstens toch wel 3 mensen. Harry Mens, Rutte en H Kamp.

    En wat in die laatste alinea staat is waarschijnlijk door een niet Nederlander gescrefen, fol telfouten.

    Groet in het uit Neede

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven