Start van voorverkoop Have A Nice Day

EIBERGEN – Woensdag 4 maart om 12.00 uur start de voorverkoop van de elfde editie van het jaarlijkse dancefestival Have A Nice Day (HAND) in Openluchttheater Eibergen. De eerste elf uur kunnen groepstickets voor een reduceerde prijs worden gekocht; elf tickets voor de prijs van tien. Meteen daarna start de reguliere voorverkoop. Het dancefestival heeft plaats op zaterdag 4 juli en een ticket kost in de voorverkoop 32,50 euro.

Het evenement is ieder jaar uitverkocht met ruim 4.000 bezoekers. De mix van uiteenlopende dancemuziek en een sfeervolle ambiance met een Achterhoekse touch maakt het festival zo speciaal. Zo rijden er festivalbussen uit onder meer Utrecht, Arnhem en Deventer naar Eibergen voor dit cult-dancefestival. Ook dit jaar wordt er een intieme festivalweide ingericht.

Naast veel podia met uiteenlopende elektronische muziek staan er leuke kraampjes, is er kunst, vaart de Berkelzomp en is een Achterhoekse knipoog nooit ver weg. Meer info over het festival op www.haveanicedayfestival.nl.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Start van voorverkoop Have A Nice Day”

  1. Eindelijk weer! Mag van mij wel een heel weekend! Lekker de basloopjes uit de 303! En het ritmische geweld uit de 808 en 909 drumdoosjes en als het ff kan gewoon live… Heerlijk!

    Alleen hopelijk dit jaar wel dat je weer naar buiten mag lopen en daarna gewoon weer naar binnen kunt, met stempel of armband… zal ook goed zijn voor de eibergse ondernemers! Hl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven