Vrijdag startsein nieuwe entree Borculo

BORCULO – Op 6 maart geven gedeputeerde Conny Bieze en wethouder Leo Scharenborg van Berkelland het startsein voor de eerste reeks wegwerkzaamheden om de nieuwe entree van Borculo te realiseren. Ze onthullen samen een bouwbord op de rotonde Needseweg ter hoogte van hoek Hekweg N315/Needseweg.

De provincie en gemeente Berkelland gaan samen aan de slag met wegwerkzaamheden om de kern van Borculo beter te ontsluiten, bijvoorbeeld door de aansluiting op de N315. De bestaande en nieuwe melkpoederfabriek van FrieslandCampina wordt door de wegwerkzaamheden beter bereikbaar evenals het bedrijventerrein Borculo. Tevens wordt de leefbaarheid in de woonwijk Hambroek aanmerkelijk verbeterd.

De provincie neemt de eerste fase van de wegwerkzaamheden voor haar rekening. Dat zijn het verplaatsen van het eerste gedeelte van de Needseweg, inclusief de nieuwe aansluiting Eikenlaan en de aanleg van een nieuwe rotonde, circa 75 meter ten noorden van de oude rotonde. De bestaande rotonde op de Rondweg wordt opgebroken evenals de huidige Needseweg vanaf de Rondweg tot de aansluiting Eikenlaan.

Er komt een tijdelijke aanleg van fietspaden vanaf de Eikenlaan naar de nieuwe roton

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vrijdag startsein nieuwe entree Borculo”

  1. Wat een flauwekul laten ze aan het werk gaan dit soort onzin kost de maatschappij te veel geld en brengt niks op. Ook zonder deze onzin kunnen de werkzaamheden beginnen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven