Damesteam Dynamo Neede kampioen

NEEDE – Zaterdag werd het tweede damesteam van volleybalvereniging Elite/Dynamo kampioen. Het team, getraind en gecoached door William Geerdink, werd aan het begin van het seizoen al getipt als voornaamste kandidaat voor de titel en de dames maakten die verwachting meer dan waar: het won alle kompetitiewedstrijden tot nu toe en mocht zich gisteren, na een 4-0 overwinning op Grol 2, tot kampioen van de tweede klasse kronen. Na afloop van de wedstrijd ontving de kampioensploeg, naast vele felicitatie’s en cadeau’s, uit handen van wedstrijdleider Henk Hondelink de kampioenstrofee van de NEVOBO uitgereikt.

Ook dames 3 kampioen
Voor de meiden en trainsters van Elite/Dynamo 3 was het afgelopen zaterdag een spannende dag. Het team kon namelijk kampioen worden. Dan moest er wel worden gewonnen van DASH. Het werd een spannende wedstrijd: na winst in de eerste set kwam het team op achterstand in de tweede set maar wist die set toch te winnen. Na een verloren derde set, werd de vierde set gewonnen, zodat ze zich kampioen mochten noemen. De meiden en de trainsters werden uitgebreid gefeliciteerd en kregen diverse kado’s  voor hun mooie prestatie.

Het kampioensteam bestaat uit Gaby van ’t Hul, Mirthe Albers, Ashley Buitendijk, Lieke Dijkstra, Danique Lensink en Annelies Kolkman. De trainsters zijn Lieneke Stel en Silke Temmink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven