Groot terras Vlearmoesplein in aanbouw

NEEDE – Lekker chillen op het Vlearmoesplein, het kan binnenkort. Uitbater Valentijn ter Braak uit Neede legt op dit moment een groot terras aan op het plein (tegenover zijn café Vally’s). ”We zijn maandagavond begonnen met het plaatsen van steigerhouten banken, dit is meteen de omheining van het nieuwe terras. De tafels en stoelen komen er ook snel te staan. In mei moet alles klaar zijn.” Ter Braak heeft – van de gemeente Berkelland – voor twee jaar een vergunning gekregen voor het Vally’s- of Vlearmoesterras. Het terras wordt 16 x 5 meter groot. ”Hoeveel mensen er kunnen zitten? Zeker veertig tot vijftig man.” Voorheen was het terras van Vally’s te vinden achter het café. Ter Braak: ”Mensen willen toch aan straat zitten. En zien doet verkopen”, lacht Valentijn. De eerste passanten maakten maandagavond 20 april al meteen gebruik van de banken. ”Kijk, het werkt dus echt!”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5467]

 

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Groot terras Vlearmoesplein in aanbouw”

  1. Oeioei vogeltje

    De Needsche bevolking dankt U van harte.
    Een mooie aanwinscht op het GierZwaluwPlein !
    Zoep’n en op die banke kroep’n……

  2. Zeker weer een pluspuntje voor het nieuwe plein. Moeten we blij mee zijn!
    En Terrasvogel! blijf lekker thuis mopperen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven