Hardlopers staan er gekleurd op! + foto’s

NEEDE – KleurRun, ColorRun, de naam maakt niet zoveel uit… Vele hardlopers (tegen de tweehonderd) deden op Koningsdag mee aan de eerste editie tijdens OranjeRun (zie foto’s). De lopers werden ondergespoten met een speciale kleurstof. Niet alleen de deelnemers genoten, toeschouwers deden net zo hard mee! Fotograaf Appie Bosch was voor NUB van de partij. De ColorRun leverde mooie kiekjes op (zie hieronder) Rondom het koepelterrein was maandag genoeg te bleven. Voor jong en oud werd er van alles uit de kast gehaald. Oranjepop was toch wel één van de grootste trekkers. Met optredens van Mr Bukit, Bareknuckle, Hakviolen, Balkanari en Schimanski. Dankzij het mooie weer scoorde dit evenement goed. Ook hier waren vele honderden mensen te vinden. Tevens waren de DJ’s van het Glazen Huis Neede aan het draaien in de tent. 

Foto’s Appie Bosch:
[maxgallery id=”68077″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven