Theo en Joke Geurts dragen bedrijf over

EIBERGEN – De naam Theo’s Tankshop blijft, maar Theo en Joke Geurts stoppen vanaf 1 mei 2015. ‘’Na dertig mooie jaren met gelukkig veel ups en weinig downs kwamen we in gesprek met Oosterveen’s Oliehandel, een onafhankelijke leverancier van Esso motorbrandstoffen. Dit bedrijf is al meer dan honderd jaar actief in de brandstoffenhandel. Om te beslissen ons bedrijf te gaan verkopen was voor ons niet gemakkelijk. Want onze kinderen hadden besloten het tankstation niet voort te willen zetten. Maar nu is het dan bijna zover, 1 mei komt steeds dichterbij. Ons hart gaat sneller kloppen. Het is nu wel definitief. Na dertig jaar gezelligheid met onze klanten, waar we trots op zijn! Maar we zijn blij dat Oosterveen een super exploitant heeft gevonden voor het runnen van het tankstation. Dennis Molendijk gaat vanaf 1 mei het tankstation draaien, met het personeel wat u bij ons al jaren kent.”

”Dennis komt uit Lichtenvoorde en komt uit een familie die al tientallen jaren tankstations exploiteren. Dus er verandert eigenlijk niet zoveel voor u. De kwaliteit van de brandstof blijft gelijk, en de shop en de heerlijke broodjes uit de keuken natuurlijk ook.”

”Wij willen u allemaal bedanken voor de gezelligheid en het vertrouwen wat u de afgelopen dertig jaar in ons had. En hopen dat u dit vertrouwen ook wilt geven aan Oosterveen’ s Oliehandel en Dennis Molendijk.”

Nogmaals bedankt, Theo en Joke Geurts.

Deel dit artikel:

16 gedachten over “Theo en Joke Geurts dragen bedrijf over”

 1. Theo & Joke
  Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid die we als klant de afgelopen jaren van jullie mochten ontvangen .
  We wensen jou Theo & Joke een fijn en gezonde toekomst geniet er van zolang het kan

  Groetjes team Dierenambulance Doetinchem / Winterswijk

 2. Riëtte Pelle

  Geniet van jullie welverdiende besluit. Het was altijd prettig om bij jullie te komen, fijn dat het vertrouwde personeel blijft.

 3. Hoop voor hun dat het echt zo vertrouwt blijft zoals het was. Beste vers broodjes van NL. Beleeft personeel, en goeie keuze kwa snacks. THEO

 4. Theo en Joke geniet van jullie wel verdiende pensioen.
  En de nieuwe exploitant wens ik veel succes.

 5. gerrit stomps

  Theo en joke bedankt voor de goede service en de gezelligheid die we bij jullie hebben gehad en we wensen jullie nog vele fijne en gezonde jaren toe .

  Annie en Gerrit Stomps

  Ook willen wij jullie opvolgers veel succes wensen en als alles zo mooi blijft blijven wij ook daar tanken natuurlijk,maar om het te blijven doen als jullie zal niet eenvoudig voor hun zijn .

 6. Toon en Manon Heinhuis

  Een gouden koppel! Maken de juiste keus! Maak er samen met jullie prachtige gezin nog een aantal gouddn jaren van! Genieten!!!

 7. Theo en Joke, na zoveel jaren een logische stap maar voor ons wel jammer. Zal jullie spontaniteit missen, tanken in Eibergen zal nooit meer hetzelfde zijn.
  We blijven zeker nog komen.

 8. Jos en Marian

  wij wensen jullie samen veel goede gezondheid en geluk
  In jullie verdere toekomst.
  geniet er samen van.

  En Dennis Molendijk heel veel succes.

 9. Theo en Joke,

  Even in Eibergen stoppen om te tanken zal nu anders worden. Geniet van jullie oude dag.

 10. Cor van der Kolk

  Bedankt, Joke en Theo voor de prima service in de afgelopen 30 jaar. Ik wens jullie nog heel veel goede pensioenjaren toe en groeten van : Cor.

 11. Peter uit Volendam

  Tien jaar als vakantieganger in Eibergen de zomers doorgebracht. Theo “tankdop” voor tanken, autowassen enz.
  Inmiddels voor mij ook een begrip geworden !
  Genieten van jullie vrije tijd !
  Het bevalt mij ook goed.
  Bedankt en misschien tot ziens.

 12. Wij halen met de collega,s iedere week snacks en broodjes en en blijven komen, theo en joke bedankt voor alles

 13. Hallo lieverds,

  Hopelijk kunnen jullie genieten van je vrije tijd!
  Maar ’t zal allemaal wel loslopen.

  We zien elkaar gauw, XX, Gerrit & Riet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven