Kinderen rennen zich rot op schoolplein

NEEDE – Schoolkinderen van de De Hofmaat hebben vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur massaal deelgenomen aan de sponsorloop op het schoolplein. De actie werd ondersteunt door leden van de survival, sportclub Neede, brandweer Neede, winkeliers uit het dorp en niet te vergeten de ouders. Gewapend met een stempelkaart werden er heel wat rondjes afgelegd (zie foto). Naast de loop was er ook een markt… Met als trekpleister, ‘blikgooien’ op de juffen… Tot donderdag kunnen de kids nog geld inzamelen. ”Het bedrag van de sponsorloop maken we dan ook bekend”, zegt Kim Nijman. De sponsoractie is bedoeld voor de aanschaf van nieuwe materialen, zoals ipads, nieuwe boeken, speelgoed. Brandweer Neede mocht het startsein verrichten van de sponsorloop. Dit gebeurde op een ludieke manier. De directie van de school wil via deze weg alle mensen bedanken die vrijdag mee hebben geholpen aan de gezellige middag!

Foto’s Appie Bosch:

[maxgallery id=”67974″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven