Nieuw Marktplein in Neede krijgt vorm

De laatste werkzaamheden worden uitgevoerd op het Marktplein/foto Roy NijmanNEEDE – Het vernieuwde Marktplein in Neede is bijna klaar. Op dit moment wordt de laatste had gelegd aan de afwerking. Twee stratenmakers zijn druk bezig met het vullen van grote schanskorven. De ‘moderne’ muurtjes sieren het plein. Een hele klus want de stenen moeten vakkundig gestapeld worden (zie foto’s). Ook de contouren van het ijsbaantje zijn nu zichtbaar. In de winter wordt dit gedeelde onder water gezet, zodat (school)kinderen in het centrum kunnen schaatsen. De Needse ijsclub gaat het baantje beheren. Verder moet de beplanting er nog in… En dan is het plein klaar. Als het Marktplein klaar is gaat de Borculoseweg op de schop. De sloop van het Bastion staat als laatste op het programma. Na de bouwvak gaat dit gebeuren. Maar is Neede dan helemaal klaar? Nee, volgens meerdere inwoners niet… Het gebied rondom het Busplein kan ook nog wel een facelift gebruiken….

Foto’s Roy Nijman:
[maxgallery id=”68232″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven