Oranjepop: ”Wat staat er te gebeuren?”

NEEDE – Al jaren viert Neede OranjePop aan de Oranjelaan. Zo ook deze Koningsdag. Na het doorslaand succes van de afgelopen 7 jaren met duizenden bezoekers is dit jaar de muziekkoepel wederom het decor voor een groot festijn voor jong en oud. Van 11:00 uur tot middernacht zijn er tal van activiteiten op het terrein bij de muziekkoepel: een feest voor iedereen. Om 11:00 uur start OranjeKids met diverse kinderactiviteiten. Vanaf 13:00 uur lopen de sportievelingen mee tijdens de OranjeRun, met dit jaar een nieuw element: de KleurRun. In de loop van de middag wordt de aftrap gegeven voor het OranjePop muziekfestival.

Oranjekids: OranjePop is een feest voor voor jong en oud. Voor de kleintjes is dit jaar extra aandacht. Naast een kleintje kermis zijn er diverse activiteiten georganiseerd zoals: schminken, knutselen, tekenen, glittertattoo’s en een groot schilderij maken met behulp van een katapult. Ook zal er dit jaar een reusachtige stormbaan aanwezig zijn waar de kids onder begeleiding een parcours kunnen afleggen.

Oranjerun: Sportief jong en oud kunnen zich op 27 april weer meten op een parcours rondom de koepel onder het motto “Run 4 Fun”. Om 13:00 uur zal er onder professionele begeleiding gezorgd worden voor een warming-up met alle kinderen en deelnemers van de afstandsrun. Vanaf 13:30 uur zullen de eerste wedstrijden voor de kinderen starten met de SKE KidsRun per leeftijdsklasse. Dit wordt gevolgd door de 5 km afstandsrun. In navolging van diverse grote steden over de gehele wereld start om 15.30 uur de enige echte Needse KleurRun! Vanaf de leeftijd van 10 jaar kan je meedoen aan het spektakel van kleur en fun. De KleurRun zal ongetwijfeld de leukste 2,5 km van de Achterhoek worden. Je begint geheel gekleed in het wit en wordt onderweg voorzien van een scala aan kleuren. Na 2,5 km rennen, dansen of huppelen word je als een held onthaald op het festivalterrein en barst het feest los. Dus trek je stoute sportschoenen aan en doe mee.

OranjePop: Vanaf 14:30 uur begint het OranjePop festival met een gevarieerd programma met o.a. Mr Bukit, Bareknuckle, Hakviolen, Balkanari en Schimanski. Tussen de acts door zullen de vier DJ’s van het Glazen Huis Neede los gaan in de feesttent. Zij zullen dan tevens het doel van dit jaar bekendheid geven. Een DJ zal traditiegetrouw de avond knallend afsluiten met een spetterende liveshow.

Kijk op www.oranjepopneede.nl voor meer informatie over alle activiteiten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven