Slingelandkapel houdt koningsconcert

BELTRUM – Op zaterdag 25 april zal de Slingelandkapel uit Beltrum haar jaarlijkse voorjaarsconcert verzorgen. Dit jaar is het traditionele Tiedverzetconcert verplaatst vanwege andere verplichtingen van de vereniging. Het Koningsconcert zal plaats vinden in muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat 1a te Beltrum. Onder leiding van Robin Loff  zal de Slingelandkapel een programma aan het publiek voorschotelen bestaande uit Bömische, Tsjechische en nieuwe moderne lichtere blaasmuziek.

De band DW@RZ zal op deze avond ook een optreden te verzorgen. DW@RZ is een eigenzinnige coverband met leden uit Beltrum, Groenlo en Eibergen. Een enthousiast muzikaal zestal dat met z’n twee frontvrouwen lekker swingt. Het repertoire bestaat uit een gevarieerde mix van Engels- en Nederlandstalige pop-rocksongs.

De avond  is voor iedereen vrij toegankelijk. Dacapo is open vanaf 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur. DW@RZ en de Slingelandkapel nodigen U graag uit om deze gezellige avond in Dacapo bij te wonen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven