Wereld Parkinsondag: Knobben doet mee

EIBERGEN – Als leden van Parkinsonnet vinden Youtha ten Velden (logopediste) en Charles Knobben (fysiotherapeut) dat er ook in Eibergen aandacht moet zijn voor deze dag. Zij hebben dan ook samen een leuk programma samengesteld met 2 interessante sprekers. De middag, welke gehouden wordt aan de Bartelinksgang 12 in Eibergen van 15.00 u -16.30 u, is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk.

Rick Storcken van de UT Twente komt iets vertellen over de technologische vooruitgang en toekomst voor de Parkinson patiënt en het gaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Glass. Hij legt het e.e.a. uit en geeft een demonstratie. Jeroen van der Heijden is van Focuscura. Dit bedrijf ontwikkelt slimme zorginnovaties , die al door meer dan 100.000 mensen in de zorg worden gebruikt. Hij komt iets vertellen over de mogelijkheden en de toekomst.

Bent u zorgverlener, chronisch zieke, mantelzorger of wilt u iets meer weten hoe de zorg zich ontwikkelt op het gebied van Parkinson meld u zich dan aan. Fysiotherapie Knobben: 0545 477031.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wereld Parkinsondag: Knobben doet mee”

  1. prins Bernard had ook deze ziekte , jammer dat ze toen nog geen Google Glass hadden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven