Zaterdag 2 mei gaat het natuurbad open

REKKEN – De bomen worden alweer mooi groen en het water begint op een aangename temperatuur te komen en vanaf 2 mei kan er weer geplonst en gespetterd worden. Tijdens het openingsweekend kan iedereen een seizoensabonnement kopen met 5,00 euro korting. Dit kan op zaterdag 2 mei en op zondag 3 mei tussen 12.00 en 17.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om dit weekend een abonnement te kopen, dan kun je je ook aanmelden via de website.

Dit jaar is het mogelijk om op het zwembad te barbecueën. Er wordt een grote smeedijzeren bak geplaatst waarop je vlees kunt bakken. Ook dit jaar worden er weer activiteiten in en om het bad georganiseerd zoals de zwemvierdaagse, de mini-triatlon en diverse kinderfestiviteiten. Alle informatie over het zwemseizoen 2015 vindt u www.zwembadrekken.nl.

Mieke van Aspert-Mos: ”Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers, onder andere voor het verwerven van donateurs, het meedraaien in het winkeltje op zonnige dagen en voor activiteiten zoals de jaarlijkse mini-triathlon.” Heeft u interesse of wilt u meer weten dan kunt met de volgende vrijwilligers contact opnemen: Donateurs werven, Frederike Lautenbach 0545-432000. Winkeltje, Liesbeth Huybrechts 0545-431607. Mini-Triathlon, Marianne Blaauboer 0545-431633.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven