Amicitia verzorgt concert op boerenerf

RIETMOLEN – Na twee koningsavondconcerten trakteert muziekvereniging Amicitia uit Rietmolen iedereen dit jaar wederom op een verrassend buitenconcert. Op zondagmiddag 31 mei is jong en oud van harte welkom bij de familie Ter Braak, Groothuizenweg 68. Om precies 13.56 uur zal daar het eerste concert in de reeks Tour de Boer beginnen.

Het programma is gevarieerd en zal zeker voor herkenning zorgen, bijvoorbeeld als Billy Joel en Santana over de weilanden in Brammelo klinken. Een prachtige Zweedse ballad zorgt gegarandeerd voor kippenvel, terwijl de vertolking van een nummer van The Beatles het publiek op een vrolijke manier zal verrassen. De jeugd van Amicitia laat zien dat je niet altijd een instrument nodig hebt om muziek te maken.

Amicitia wil dit jaar en in de toekomst concerten geven op verschillende locaties, zodat de muziekvereniging zichtbaar blijft in en rond Rietmolen. Het buitengebied wordt hier nauw bij betrokken. Dit jaar trappen de muzikanten af met een buitenconcert in Brammelo. Het publiek kan staand of zittend genieten van zowel malletband, jeugdorkest en harmonieorkest en wordt ontvangen met een gratis kopje koffie. Voor de kinderen is er ranja en voor de jongsten is er naast muziek ook speelvertier.

Het voorjaarsconcert Tour de Boer begint om 13.56 uur en is gratis toegankelijk, een vrije gift na afloop is mogelijk. Bij slecht weer zal het concert op dezelfde locatie binnen plaatsvinden

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven