Concordia gaat ‘vreemd’ in Voor-Beltrum

BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum organiseert op zaterdag 30 mei in samenwerking met festival PIGPOP ‘Concordia Meets PIGPOP’. Tijdens dit concert zullen het Harmonieorkest, de slagwerkgroep en een bekende Beltrumse zanger en zangeres van zich laten horen.

Tijdens ‘Concordia Meets PIGPOP’ kunt u genieten van bekende meezingers, stevige rocknummers en rustige ballads. Om de muziek een extra touch te geven zullen het Harmonieorkest en de slagwerkgroep worden versterkt door een combo bestaande uit een basgitaar, een elektrische gitaar en een toetsenist. Bekende nummers als ‘Blauwe Ruis’, ‘Killing in the name’ en ‘One’ van U2 zullen op het programma staan. Tijdens dit concert is er voor u alle ruimte om mee te zingen en mee te dansen!

Laat u op deze avond verassen door de muzikale veelzijdigheid van Concordia in samenwerking met combo en zang.
‘Concordia Meets PIGPOP’ belooft een gevarieerde en muzikale avond te worden. Het concert begint om 18.00 uur op het Halfweg terrein te Voor-Beltrum en er zal ongeveer twee uur Non-Stop muziek te horen zijn.

Voorzitter Wilfried Groot Zevert: ”De entree is gratis. Omdat dit het eerste officiële concert van Concordia in Voor-Beltrum is, hopen wij naast alle belangstellenden met name alle Voor-Beltrummenaren te mogen verwelkomen”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven