Kaartverkoop Normaal flink opgeschaald

BELTRUM – Om teleurgestelde fans tegemoet te komen, heeft de Beltrumse organisatie van het Normaalconcert op 24 mei aanstaande besloten om op te schalen naar maximaal 4.000 bezoekers. Nadat de populaire boerenrockband heeft aangegeven na dit jaar te willen stoppen en de resterende concertoptredens waarschijnlijk op één hand te tellen zijn, stak de Beltrumse organisatie de koppen bij elkaar.

‘We merken teleurstelling bij fans die niet bij het uitverkochte jubileumconcert in Lochem kunnen zijn. Ook horen we geluiden van fans die denken dat het optreden in Beltrum uitverkocht is. Dat is niet het geval. Om zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen, hebben we besloten het maximale bezoekersaantal op te schroeven zodat de fans in Beltrum alsnog één van de allerlaatste onvergetelijke optredens mee kunnen maken’, aldus mede-organisator Bennie te Veluwe.

De kaartverkoop voor Normaal in Beltrum startte op 30 januari jl. De verkoop liep direct overweldigend en het de bodem van het aantal beschikbare kaarten kwam snel in zicht. In overleg met gemeente en politie is dit maximum nu opgeschroefd. Uitverkocht is het concert dus nog niet.

‘Het is voor ons een grote eer dat Beltrum onderdeel uitmaakt van de afscheidstournee van Normaal en daarom zetten wij als organisatie alles op alles om het geheel tot in de puntjes te regelen. Wees er snel bij, want meer dan 4.000 bezoekers kunnen en willen we echt niet kwijt in de feesttent’, waarschuwt Te Veluwe.

Bennie Jolink en de andere bandleden en speelden ook in 2010 en 2011 in Beltrum, telkens voor een uitverkochte tent.   Kaarten zijn onder andere te koop bij café Dute en supermarkt Coop in Beltrum en via de site www.normaalinbeltrum.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven