Wildstylez komt naar zomerfeest Neede!

NEEDE – Hij staat een paar dagen ervoor op Decibel Outdoor en direct erna op Mysteryland. Hij stond in 2015 al in New York, Dallas en Chicago. Hij treedt op in Brazilie, Chili, Australie en Hong Kong. Hij vliegt de hele wereld over… En op vrijdagavond 21 augustus staat hij in de feesttent van het zomerfeest in Neede: Wildstylez. DJ Wildstylez is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-dj en -producer Joram Metekohy. Hij maakte het anthem (No Time to Waste) voor Defqon.1 2010. Andere bekende platen zijn onder andere KYHU (Keep Your Head Up), Muzic or Noize, Pleasure en The Phantom Beat.

Zijn bekendste plaat op dit moment is Year Of Summer, een samenwerking met Niels Geusebroek, waarmee hij bekend werd bij het niet-Hardstyle publiek. In 2013 ontving Wildstylez als eerste hardstyle-artiest ooit een gouden plaat voor Year of Summer. Deze track is tevens de eerste hardstyletrack ooit in de Nederlandse top 40. Andere bekende nummers van dit moment zijn World Of Madness, Lose My Mind en zijn nieuwste nummer Lies or Truth.

Wanneer de kaartverkoop begint is op dit moment nog niet bekend. Nadere informatie hierover volgt nog. Hou de website in de gaten: www.sen76.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven