Borculose vrijwilligers in zonnetje gezet

BORCULO – Zaterdag 30 mei was het tijd voor een feestje aldus Stichting Nationale Feest-en Herdenkingsdagen Borculo. Op deze dag werd de jaarlijkse vrijwilligersmiddag/avond georganiseerd om alle vrijwilligers te danken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Na eerst een korte fietstocht met enkele opdrachten volbracht te hebben werden de activiteiten voorgezet bij het muziekgebouw van de Volharding.

Hier konden de aanwezige gasten genieten van de diverse lekkernijen in de vorm van een BBQ/buffet. Met de muzikale ondersteuning van de Moodchers Tribute Band kon het feestje echt goed op gang komen. De stemming zat er al gauw in. Er werd volop meegezongen en gedanst. Al met al een zeer geslaagd feest.

Speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers van die middag want ook bij deze gelegenheid wordt het comité volledig ondersteunt door tal van vrijwilligers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven