Kantoor van ‘Naober’ feestelijk geopend

RUURLO – Onder grote publieke belangstelling heeft Arie Ribbers afgelopen zaterdagmiddag officieel het kantoor van Naober magazine en het Vitaliteitscentrum in Ruurlo geopend. Dat deed hij op de klassieke manier door een fles champagne tegen de muur te laten knallen. Naober is sinds begin dit jaar aan de Dorpsstraat 7 in Ruurlo gevestigd.

Alleen het moment van de officiële opening ontbrak nog. Dat gebeurde zaterdag onder toeziend oog van de vaste en freelance medewerkers van het magazine. Tegelijkertijd werd ook het Vitaliteitscentrum geopend dat als directe ‘Naober’ in dezelfde voormalige Rabobank is gevestigd. De officiële openingshandeling viel te beurt aan Arie Ribbers, eindredacteur van Naober en erkend dialectdeskundige. Hij refereerde aan het feit dat “buurt maken” een belangrijk onderdeel is van het naoberschap.

En hij sprak de wens uit dat beide bedrijven nog wat extra ruhring gaan brengen binnen Reurle. De openingshandeling werd vervolgens beklonken met een feestelijk hapje en drankje. Daarbij waren, zoals de traditie betaamt, ook de Naobers uit Ruurlo uitgenodigd. En die lieten zich niet onbetuigd. Het evenement (H)eerlijk Ruurlo dat zaterdagmiddag werd gehouden, zorgde daarbij voor een extra feestelijke stemming in Ruurlo.

De Naober-ambassadrices, ook aanwezig op vele regionale events, deden dan ook goede zaken. Kortom; een gezellige Naober middag met een officieel tintje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven