N18: Fietsers hekelen vallende takken

EIBERGEN – Bij de redactie van NUB komen de laatste tijd meldingen binnen over vallende takken langs de N18. De klagers hebben het over de bomen voor de begraafplaats (Haaksbergseweg). ”Er fietsen hier dagelijks veel mensen van en naar werk en school. Je moet er niet aan denken als ze zo’n grote tak op hun hoofd krijgen. Maar niet alleen fietsers ook automobilisten lopen gevaar. Er hangen ook dode takken over de weg”, zegt een fietser (in een mailbericht) die anoniem wil blijven. NUB ging vandaag een kijkje nemen… En inderdaad, er liggen veel takken op en langs het fietspad. Opvallend is dat meerdere bomen een ‘kapstip’ hebben. Rijkswaterstaat?, moeten er eerst gewonden vallen, voordat u de gevaarlijke bomen kapt?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven