OLTskool swingparty in Eibergs theater

EIBERGEN – James Brown, Aretha Franklin, Marvin Gaye en disco-classics uit de jaren 70/80. Het komt zaterdag 27 juni in Openluchttheater Eibergen allemaal voorbij tijdens OLTskool. De twaalfkoppige band Funky Fools bouwt een swingfeestje en tussen de live sets draait de Rotterdamse deejay Ronny Hammond. Hij verzorgt tevens de afterparty.

OLTskool wordt helemaal ‘on the floor’ gehouden; op het swingplein voor het hoofdpodium. Ook de uitloop naar het Muntenplein wordt sfeervol ingericht. Er worden twintig extra discobollen en lichtspots opgehangen. Verder worden er extra statafels en zitjes geplaatst voor bezoekers die gezellig willen bijkletsen. De tribunes worden volledig afgeschermd.

Er worden maximaal 700 kaarten verkocht. Online tickets en alle info zijn te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . De poort gaat om 19.30 uur open. OLTskool eindigt om 0.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven