Poptalenten presenteren zich in Eibergen

EIBERGEN – Poptalenten van de Achterhoek en Twente presenteren zich zaterdag 20 juni in Openluchttheater Eibergen tijdens het Ongekend Goed Festival. In samenwerking met Poppodium Atak uit Enschede speelt er voor het derde achtereenvolgende jaar een bijzondere mix aan muziekstromingen in Eibergen.

Naast diverse live-bands met opmerkelijke muziekstijlen en invloeden zoals indie-rock, country-pop en zelfs hip-hop laat het Twentse Songwriters Gilde zich weer gelden op het festival. Een hecht collectief van vijf deelnemers spelen fijnbesnaarde liedjes die voortkomen uit het talentontwikkelingsplan, een jaarlijks terugkerend coaching traject speciaal voor songschrijvers uit Twente.

Nieuw dit jaar is de deelname van deejays. Zeven deejays draaien korte sets van 15 minuten met stromingen uit de dance, electro- en deephouse. De deejay die de beste set afwerkt en de meeste stemmen uit het publiek vergaart krijgt een volledige set op het Have a Nice Day Festival later in het seizoen.

De deelnemers aan het Ongekend Goed Festival mogen uitsluitend zelf geschreven muziek spelen. Het festival wordt dan ook neergezet als een showcase: een setting met een kort maar krachtig optreden om het publiek te laten horen welke talenten de artiest of band in huis heeft. Vanaf 16.00 is er non-stop live-muziek. Het randprogramma bestaat onder meer uit een muziek quiz, een kleine cinema met muziekfilms en een marktkraam met elpees.

De entreeprijs voor het festival bedraagt € 5,- en het festival eindigt om 23.00.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven