Beltrum is weer twee dagen aan ´zee´!

BELTRUM – Na de succesvolle en gezellige eerdere edities, vindt dit jaar alweer de vijfde editie van Beachparty Beltrum plaats. Na 4 succesvolle edities wordt de beachparty door een nieuwe vriendengroep georganiseerd. De basis van het evenement blijft hetzelfde, maar de nieuwe invloeden zullen zeker merkbaar zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de volledig vernieuwde website. Ingrediënten voor dit evenement zijn: zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails, gezelligheid en veel meer. Zaterdag 15 en zondag 16 augustus klinken er tropische klanken en wordt er flink gesport op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum (Meester Nelissenstraat). Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie in hartje Beltrum een tweedaags sportevenement (beachvolleybal, beachtennis & beachvoetvolley) en een Beachparty. Daarnaast kunnen kinderen spelen op de springkussens en in de ‘grootste zandbak van Beltrum’, zal een clown de kinderen vermaken en nog veel meer.

Op zaterdagmiddag 15 augustus (vanaf 13:30 uur) is er een beachtennis- en beachvoetvolley toernooi georganiseerd, kijk op www.beachpartybeltrum.nl voor meer informatie over bijvoorbeeld de spelregels. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ John Macraven en DJ Elmar. Aanvang van het feest is 20:30 uur. Via Facebook zullen er nog diverse acties komen om bijvoorbeeld gratis entree/munten te winnen.
De avond zal worden afgetrapt door DJ Macraven. Hij is thuis in enorm veel verschillende stijlen muziek en is een van de meest geboekte allrounders van Nederland. John draait op dit moment regelmatig in Aspen Valley, Hollewout en café van Buren. Kortom: John weet hoe hij een publiek moet bespelen. Na John Macraven neemt DJ Elmar de knoppen over. Zomers, vrolijk en dansbaar; kernwoorden voor de muziek van DJ Elmar. Let the sunshine in.

Op zondag 16 augustus staat er vanaf 12:00 uur een beachvolleybal toernooi op het programma met aansluitend een Beachparty. Vorig jaar was de opgave volledig gevuld. Er deden maar liefst 50 teams mee. Op zondag zal het aansluitende feest worden verzorgd door DJ Stayfan. Stayfan draait allround muziek, ieder genre komt voorbij. Hij schakelt net zo gemakkelijk van 80’s naar Apres-ski en van Hardstyle naar de 90’s. Stayfan zet iedere tent op zijn kop en draait het dak eraf.

Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatie klasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan heel simpel via onze vernieuwde website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd (springkussen, clown, schminken, zwembad enzovoort).
Natuurlijk hopen we iedereen te zien op zaterdag 15 en zondag 16 augustus.

Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid! Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum.

Voor meer info en opgave, check onze nieuwe site www.beachpartybeltrum.nl. De inschrijving voor de sport activiteiten is inmiddels gestart, dus wil je mee doen, geef je op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven