Borculose fietsvierdaagse komt eraan

BORCULO – Van 14 t/m 17 juli wordt voor de 44e keer de Borculose fiets4daagse georganiseerd. Net als voorgaande jaren worden fietsers door de mooiste delen van de Achterhoek geleid, waarbij filefietsen niet aan de orde is. Onderweg zijn diverse leuke activiteiten en voor de kinderen zijn er bij de afstappunten volop speelmogelijkheden. Op donderdag organiseren vrijwilligers van LTO de agrarische dag en kunnen diverse agrarische bedrijven, worden bezocht.

Op vrijdag kunnen de deelnemers een bezoek brengen aan de boekenmarkt in Borculo en vanaf 16:00 uur is er een liveoptreden van het smartlappenkoor Efkes Anders uit Barchem. Daarnaast vindt op vrijdag voor de aanwezige deelnemers de prijsuitreiking plaats met als hoofdprijs een mooie fiets, aangeboden door BikeTotaal Hofstede uit Borculo. De fiets4daagse start bij de Zompenloze aan de Graaf Wichmanstraat in Borculo. Alle routes zijn duidelijk aangegeven met pijlen en borden.

Het is nog mogelijk om u aan te melden voor de fiets4daagse via [email protected] en via de website: www.fiets4daagse.eu. De voorinschrijving kost € 10,00 inschrijven aan de start € 12,00 en wilt u een dag meefietsen, dan kost dat € 5,00.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven