Weer een KijkKastKunst-route in Ruurlo

RUURLO – De KunstKring Ruurlo is er, dankzij de medewerking van de Ruurlose ondernemers, opnieuw in geslaagd het jaarlijkse evenement, de KijkKastKunst-route te organiseren. Van 17 juli tot en met 16 augustus stellen kunstenaars uit Ruurlo en omgeving hun werken tentoon in de etalages van winkels en kantoren in het centrum van Ruurlo. In de bibliotheek aan de Dorpsstraat is een overzichtstentoonstelling ingericht met van elke kunstenaar één werk. Daar vindt ook de officiële opening plaats op vrijdag 17 juli om 16.30 uur. Leden van de KunstKringRuurlo en genodigden zijn van harte welkom.

Bij elke deelnemende winkelier en in elk kantoor hangt een poster met de routekaart en een lijst met de namen van de deelnemende kunstenaars. Behalve hier kunt u ook een routekaart verkrijgen bij het VVV-kantoor en in de bibliotheek. Op de route zijn schilderijen te zien van Erit de Roeper, Lieneke Klein Selle, Marieke Zevenhuijzen, Albert Oolhorst, Anneke Bouwmeester, Jopie Gossink, Max Visser, Barbara Bodegom, Hetty Jansen, Truus Pijpers, Trijnie Herweijer, Hugo Pos en Hilda Haselberg.

Beelden in steen, speksteen of keramiek zijn gemaakt door Lenne Boonstra, Hedi Brenninkmeijer, Marianne Matthes, Wil de Waard en Els Swart. Joke Jense toont haar borduurwerken. En tenslotte laten Henk Viscaal en Joke Stomps hun foto’s zien.

De werkgroep Exposities van de KunstKring Ruurlo roept kunstenaars op die ook eens willen exposeren tijdens de KijkKastKunst-route. Zij kunnen zich melden bij Hans Boddendijk, tel. 0573-452317 of bij Lieneke Tanis tel. 0573-451245. Meer informatie over dit evenement en alle andere activiteiten van de KunstKring Ruurlo zijn te vinden op www.kunstkringruurlo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven