Drie dagen pret tijdens septemberfeest

RUURLO – Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september staat Ruurlo weer in het teken van de altijd gezellige Septemberfeesten, de kermis, georganiseerd door de Stichting Kermis Ruurlo, is daar een belangrijk en niet meer weg te denken onderdeel van. De kermisexploitanten komen graag naar Ruurlo zodat ook dit jaar weer een attractieve kermis opgesteld staat op het Kerkplein en de Dorpsstraat.

De succesattractie van de laatste jaren, de Wild Thing en de geheel vernieuwde Surfing zijn ook nu weer percent. Natuurlijk is er een autoscooter en voor de kleintjes de draaimolen. Het Eenjesspel en de Beach Jumper (trampoline) zijn ook nu weer aanwezig. Ook de Lucky Cranes, de Royal Banker en de schiettent zijn weer aanwezig evenals de lijntrek, het bussengooien en de snoep en snoepgoedkraam. En als u zin krijgt in iets hartigs of iets zoets, dan zijn daar de snackwagen, de suikerspin en natuurlijk de oliebollen en gebakkraam. Zoals U ziet, voor elk wat wils, voor jong en oud. Alle kinderen van de basisscholen, de peuterspeelzalen en de kinderdagverblijven ontvangen middels de Stichting Kermis Ruurlo een vrijkaartje voor een van de attracties.

De kermis en de septemberfeesten zijn in Ruurlo al jarenlang een succesformule, waardoor de gehele Ruurlose gemeenschap, en velen uit de omgeving zowel jong als oud, zich drie dagen op een prettige en gezellige manier kunnen uitleven. Verplaatsing van de diverse activiteiten naar de Blikmansweide zal er ongetwijfeld toe leiden dat de Kermis en septemberfeesten steeds meer samenvloeien. Misschien goed om er toch eens op te wijzen, dat dit alles alleen maar mogelijk is door de inzet van vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten.

De organisatie, Stichting Kermis Ruurlo en de Oranjevereniging hopen dat de weergoden ook mee willen werken, en vertrouwen erop dat ook dit jaar weer alles in goede sfeer en zonder enige wanklank mag verlopen, zodat het motto “Reurle neugt oe”volledig tot zijn recht komt.

De Stichting Kermis Ruurlo wenst U veel kermisplezier en een gezellig Septemberfeest toe.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Drie dagen pret tijdens septemberfeest”

  1. Het septemberfeest moge misschien voor velen iets zijn om naar uit te kijken maar voor de bewoners vande woningen aan de Binnenmansdijk is het een regelrechte ziekmakende kwelling door het constante gedreun van veel te luide bassen welke soms overgaan in luid gebrom en dit gedurende 4 dagen! Wij gunnen iedereen zijn feest maar kan dit niet zonder
    die vreselijke luide bassen en waarom moet dit “feest” (wat valt er eigenlijk te vieren?) 4 dagen duren tot ver in de nacht?
    Ik zou hierover graag contact hebben. Tel. 454491
    Loolaan 26.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven