Nieuwe kledingwinkel in Kluiversgang

EIBERGEN – In de Kluiversgang in Eibergen opent op 31 oktober een nieuwe kledingwinkel. Melvin Drenthen en  Tamara Koopman gaan de Italiaanse modezaak runnen. De zaak – naast Hofland Optiek – is nu nog beplakt met een ‘nep winkel’. ”We gaan vooral hippe kleding verkopen.” De nieuwe kledingzaak gaat Loena heten. ”We zoeken voor de nieuwe winkel vakkundig personeel. Belangstellenden kunnen zich bij ons melden.” Omliggende ondernemers zijn blij met de invulling.

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Nieuwe kledingwinkel in Kluiversgang”

  1. Daar is hier toch geen behoefte aan als je er dan wat winkels er weer in wilt hebben doe er dan een wibra of een takko fashion erin dit wordt niet wat

  2. Hè Eibergenaar kritiek is altijd makkelijk maar ik zou zeggen begin dan zelf zoiets er staat nog genoeg leeg

  3. Gun ze het beste maar de huur zal weer een struikelblok zijn@ maar proberen waard!beter gevuld dan leegstand.

  4. Heel veel succes met jullie nieuwe zaak , hopelijk komen er na jullie en de nieuwe eigenaar van de gemavo nog meer jonge ondernemers naar Eibergen , positief blijven dan lukt alles.

  5. eind oktober hangt er al een webadres! Laat die kluiversgang voor wat het is, bouw er woningen in of maak het een stuk aantrekkelijker, wat Eibergenaar zegt, dit is niet iets waar je op zit te wachten! Ik bestel me italiaanse kleding wel online met gratis retour zenden!

  6. Melvin & Daniella

    Super Leukkk !!! Is weer eens wat anders dan die goedkope Wibra en Takko wat je op elke hoek ziet. Succes !!! We komen snel een kijkje nemen !!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven