Kaaswinkel Eibergen wordt ‘leeggeroofd’

12143070_1129984390380377_7036499217700894030_nEIBERGEN – De Zuivelhoeve in Eibergen heeft afgelopen dagen top omzetten gedraaid. Andere ondernemers in het dorp doen weinig uit op de komst van politievoetballers, maar Bianca Doornink pakt groot uit in haar kaaswinkel. En dat heeft ze geweten ook. ”Het was druk in onze winkel, de voetballers, die uit alle landen komen zijn gek op de Nederlandse kaas. De kilo’s vlogen over de toonbank”, lacht Doornink. ”We hebben alles vacuüm verpakt zodat het niet kan bederven.” Politieagent Radim Melka uit Praag komt ieder jaar in de Eibergse kaaswinkel. ”Hollandse kaas is gewoon het lekkerst. Ze kijken er thuis al naar uit”, zegt de agent in het Engels. De kaasmeisjes zijn een ware attractie in de winkel. ”We hebben geen nette blouse en spijkerbroek aan. Kijk, we zijn gestoken in klederdracht. We hebben veel ‘say cheese’ momentjes gehad.”  Een vaste klant die zich verbaasd over de drukte in de winkel geeft de dames een groot compliment. ”Jullie snappen wat ondernemen is. Kansen grijpen… Andere ondernemers zitten te slapen…”

Foto’s Jeroen Sloot:

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kaaswinkel Eibergen wordt ‘leeggeroofd’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven