Politiecontrole in Neede groter dan ooit

20151106_185000_LLSNEEDE – De verlichtings- en alcoholcontrole die afgelopen vrijdag 6 november heeft plaatsgevonden in Neede was groter dan ooit. Maar liefst 14 agenten zijn er ingezet om bestuurders te controleren op defecte verlichting en alcoholgebruik achter het stuur. De grootste ‘politiefuik’ was te vinden op de rotonde aan de Rondweg. Daar werden op alle vier de wegen automobilisten staande gehouden (zie foto’s). In totaal werden er veertien defecte lampen aangetroffen, deze zijn bij een lokale garage gemaakt. Er werden 711 blaastesten afgenomen. Twee bestuurders hadden teveel gedronken. Wijkagent Michiel Herbrink sprak na afloop complimenten uit over de samenwerking tussen VVN, politie Berkelland en het Verkeershandhavingsteam. Het team in Berkelland gaat komende tijd meer controles uitvoeren – samen met VVN Berkelland (leuk detail, de bestuurder (74 jaar) op de foto toont trots zijn racemonster aan de politie!)20151106_184716

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Politiecontrole in Neede groter dan ooit”

  1. Mogen ze wel vaker doen in neede vind ik dan zelf maar ook voor ander soort dingen en zo

  2. beste dinant, in het stukkie hierboven staat dat er maar liefst twéé bestuurders met drank op zijn aangehouden WEET jij wie die ander is?

  3. Laten ze maar alle dagen controle doen, niet alleen op alcohol maar ook op die lui die overal maar rondscheuren en de agenten, die zebrapaden negeren als er een ouder persoon staat te wachten!

  4. Duurde lang! Stond in een lange rij en eenmaal aan de beurt moest ik doorrijden, laat dan iedereen blazen als het toch al zo lang duurt. Er stonden 3 agenten aan mij kant en die deden samen 1 auto. Als je nu 3 auto’s tegelijk pakt dan is dat in mijn ogen effiecienter.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven