Hovenier zorgt voor groen hart in Neede

NEEDE  – Hovenier Dominick Eghuizen heeft na maandag eer van zijn werk. ”De complimenten vlogen me om de oren tijdens het inplanten. Iedereen is blij met het nieuwe groen op het plein rondom de Emté. Inwoners van Neede waren er ook wel aan toe na alle werkzaamheden.” Dominick – van ID-Groen uit Ruurlo – vertelde maandagmiddag 14 december trots over de plannen. ”Inwoners zullen volgend jaar nog opkijken, er worden hier nog zeker twee duizend bloeiende vaste planten neergezet. Ook gaan we bloembollen poten. Elk seizoen staat er wat te bloeien. Ik kan me nu al verheugen op de bloemenzee!” Op dit moment krijgen de borders een groene basis. ”Kijk, dit is hulst van lokale bodem. Verderop hebben we mooie grote laurierstruiken neergezet.” De hovenier uit Ruurlo mag een jaar lang het onderhoud van het openbaar groen verzorgen.

Foto’s Roy Nijman:
[maxgallery id=”77168″]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Hovenier zorgt voor groen hart in Neede”

  1. maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxmarcel oet neepipo de clown

    Blijft het mooi met al die hangjongeren Bij de winkelkarretjes is het soms een grote bende

  2. Gewoon gras was een veel betere optie geweest! Zoals Pipo het zegt, kunnen die hangjongeren, zich over een tijdje mooi verschuilen achter het groen! Had er paar mooie boompjes neergezet, ipv deze struiken, wat geen meer waarde heeft, eerder problemen gaat geven!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven