Bakkerij Batist gaat op 1 februari sluiten

NEEDE – Bakkerij Batist in Neede heeft besloten haar bakkerij en winkels te sluiten. Dat maakte de eigenaar maandagavond 25 januari bekend op Facebook: ”Zoals u zelf inmiddels al wel heeft gemerkt, staat de vers sector al geruime tijd onder druk en is dit bij ons ook helaas het geval. Dit heeft er toe geleid dat er besloten is om per 01-02-2016 de bakkerij en winkels te sluiten. Wij doen dit om in deze huidige omstandigheden de negatieve ontwikkelingen voor te zijn. Wij willen al onze klanten toch bedanken voor het vertrouwen en klandizie die wij hebben mogen genieten. Via deze weg willen wij onze klanten toch graag op de hoogte brengen van deze ontwikkelingen en het helder te hebben voor een ieder. Verdere ontwikkelingen hoort u van ons later deze week. Met vriendelijke groet Jan, Nicolien en Richard Batist.”

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Bakkerij Batist gaat op 1 februari sluiten”

 1. Fam Ten Hoopen

  Zal ook niet meevallen om tegen zo,n grote bakker te moeten vechten die Neede al heeft
  Hoop dat er snel een andere bakker in komt

 2. Henk Klanderman

  Reuze jammer voor de familie Batist, een donderslag bij heldere hemel voor de vele klanten en een forse aderlating voor de Oudestraat. Het is te hopen dat een “nieuwe” bakker toch brood ziet in een doorstart. Een tweede brood- en banketbakker in Neede en in de Oudestraat, dat moet och kunnen, lijkt mij.

 3. maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxmarcel oet neepipo de clown

  Staat er weer een pandje leeg in Neede

 4. Mensen, zorg dat de spaarkaart vol is. Ik had ÉÉN stempel te weinig. Werd er gezegd: “pech, de kaart is niet vol”. Kaart werd ingenomen. Dit na jaren trouwe klant te zijn geweest. Jammer dat dit laatste bezoek aan Batist zo moest gaan.

 5. Klopt Theo, heb ik ook gehad. Vanaf het begin daar altijd heen geweest. Kon zelfs geen halfje meer af. Weet je meteen wat je als trouwe klant waard bent.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven