Chiquita zet Eddy Pleiter in het zonnetje

NEEDE – Op maandag 25 januari is Eddy Pleiter – eigenaar groentezaak aan de Oudestraat – door Chiquita in het zonnetje gezet. Omdat de groente- en fruitspeciaalzaak precies 50 jaar Chiquita bananen verkoopt. Als blijk van waardering voor de jarenlange samenwerking heeft Chiquita en officiële ‘loyalty award’ uitgereikt! De loyalty award bestaat uit een exclusieve, gepersonaliseerde art-print waarin naast het getal 50 de bekende gele Chiquita bananen kunstzinnig zijn verwerkt. Eddy heeft maandagmorgen rond 10.30 uur de award trots in ontvangst genomen (zie foto Roy Nijman). Tom Buijtels, vertegenwoordiger bij Chiquita, vertelde: ”Bij Chiquita werken we er vol enthousiasme aan om iedereen in Nederland de kans te geven vers, gezond en lekker fruit te kopen. Bananen blijven daarbij natuurlijk favoriet. Wij zijn dan ook blij dat we binnen de groente- en fruitspecialisten nog zo veel ambassadeurs van Chiquita bananen hebben. Alleen samen met de gedreven ondernemers als Eddy Pleiter kunnen we de consument de lekkerste bananen van de allerbeste kwaliteit bieden.”

”De belangrijkste rol van de groente en fruitzaken mag best benadrukt worden, vandaar deze award. Eddy Pleiter is een gewaardeerde klant van ons en we hopen dat we de Chiquita bananenverkoop nog lang met deze zaak mogen doorzetten.”

Eddy heeft deze verkoop niet alleen aan zichzelf en het personeel te danken. Zijn vader Arie heeft er vroeger ook aan meegewerkt. ”Er zijn weinig/tot geen groenteboeren in deze regio die deze award in handen hebben. Wel de 10 en 20 jaar verkoop”, zegt Tom.

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Chiquita zet Eddy Pleiter in het zonnetje”

  1. dinant krooshof

    zie hem daar eens trots staan
    we starten pas met een banaan
    gedreven door kwaliteitszin
    is dit nog maar het begin
    laat ‘m nog 50 jaar gaan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven