Moederdagbrunch bij Vos op Gelink

REKKEN – Jeroen Sloot namens Vos op Gelink: Op zondag 8 mei is er een Moederdag brunch bij ons op De Deel. Kom lekker genieten van onze uitgebreide brunch van 11:00 – 13:30 uur. Wat is er nog leuker dan je moeder eens lekker te verrassen met een uitgebreide brunch? Op onze sfeervolle deel staan weer feestelijk gedekte tafels om samen te genieten van een heerlijke brunch. De kinderen kunnen zich prima vermaken, binnen of op ons erf, er is genoeg te zien en te beleven. Voor de volwassenen geven we nog een kleine demonstratie in onze smederij. U bent van harte welkom! Reserveren en meer info op http://www.vosopgelink.nl/moederdagbrunch.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Moederdagbrunch bij Vos op Gelink”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven