Open huis bij ”studio 16” in Neede

Studio zestien-2NEEDE – Op zaterdag 21 mei zetten Regine ter Braak en Estrella van Liere voor iedereen de deuren open van Studio 16 aan de Borculoseweg 16 in Neede. Belangstellenden kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen in de prachtig verbouwde koepel van de “Oude Bioscoop”. Op de eerste verdieping met uitkijk op de drukke winkelstraat is een sfeervolle en moderne multifunctionele ruimte neergezet. Een unieke locatie in het centrum, met ruime parkeermogelijkheden, voor het houden van o.a. vergaderingen, bijeenkomsten, diners, workshops, teamuitjes, feesten en kookactiviteiten. Sinds de officiële opening begin november hebben zowel het bedrijfsleven als inwoners van Berkelland en omstreken de weg gevonden naar Studio 16. Vele verschillende activiteiten hebben hier inmiddels plaatsgevonden. 

De ontvangen reacties zijn erg positief. Men is niet alleen enthousiast over de inrichting en de sfeer, maar ook zeker over de kwaliteit en de persoonlijke aandacht. Studio 16 is er voor iedereen! Maatwerk staat hoog in het vaandel bij de ondernemende dames.

Ook benieuwd hoe de koepel geworden is na de verbouwing? Kom gerust langs op 21 mei en laat u verrassen. Regine ter Braak en Estrella van Liere ontvangen u graag en onder het genot van een heerlijke kop koffie, dat ter plekke door een Barista gemaakt wordt, informeren zij u met veel plezier over de vele mogelijkheden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Open huis bij ”studio 16” in Neede”

  1. Zie er weinig bedrijfigheid sinds de opening
    En erg jammer zoals het pand er nu uit ziet in het geheel

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven