Supermarkt Geesink stopt na 134 jaar!

Supermarkt Geesink 1GEESTEREN – Na 134 jaar gekruidenierd te hebben aan de Dorpsstraat 12 in de kern Geestereb sluit Supermarkt Geesink op zaterdag 18 juni aanstaande definitief haar deuren. Als 4e generatie hebben eigenaren Ada Ketting-Geesink (69 jaar) en Wim Ketting (71 jaar) besloten om van het welverdiende pensioen te gaan genieten. Zij willen een ieder bedanken voor de genoten klandizie in de loop der jaren. Op zaterdagmiddag 18 juni tussen 14.00 en 16.00 uur is er voor de vaste klanten de mogelijkheid om Ada en Wim het beste te wensen voor de toekomst. Onder het genot van een drankje in café Geesink aan de Dorpsstraat in Geesteren. Via deze weg willen wij beide ondernemers het beste toewensen! Geniet van jullie pensioen!

Cafe jaren eind jaren '60

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Supermarkt Geesink stopt na 134 jaar!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven